40px

WORLD TOURS AGENCY

Adresa: BD. MAMAIA NR. 328A, STATIE PORNIRE TELEGONDOLA
Nr. Reg. Com: J13/4585/2022
CUI: RO37918629
Telefon: 0753.025.555
Licenta de turism: 2233 / 2020
Polita de asigurare:
Seria I Nr. 54741, valabila pana la 01.04.2024
Seria IF-i Nr. 3752, valabila pana la 01.04.2024
Brevet de turism: C.P. 00447 / 2014
WORLD TOURS AGENCY
5px

WORLD TOURS AGENCY

Agenţia de turism îşi desfăşoară activitatea în sediul din Bulevardul Mamaia, nr 328A, Constanţa. Amplasarea favorabilă a sediului, la întrarea în stațiunea Mamaia, lângă stația de pornire a telegondolei, cu o bună vizibilitate, cu o circulatie pietonală intensă, iar posibilităţile de parcare şi accesul reprezintă unul din avantajele agenţiei noastre.

Călătoria dumneavoastră trebuie să fie una sigură, eficientă şi comodă. Echipa World Tours s-a gândit la acest lucru, iar misiunea noastră este de a crea o vacanţă de neuitat. Deoarece timpul are un rol esenţial în viaţa fiecăruia, echipa World Tours acceptă rezervări şi modificări de ultim moment, încercând totodată să ofere clienţilor noştrii, soluţia optimă în timpul cel mai scurt. Echipa World Tours doreşte să asigure clienţilor o ofertă bine structurată, care să acopere totodată toate gusturi şi preferinţele.

Produsele World Tours satisfac cerinţele mai multor tipuri de turişti: de la produsele culturale destinate unui segment de piaţă mai matur, la produsele tip "party" speciale pentru tineri. Site-ul agenţiei: www.worldtours.ro, oferă clienţilor toate informaţiile de care au nevoie, prezentându-le o mulţime de detalii (texte şi fotografii) despre vacanţă şi totodată le oferă posibilitatea de a face rezervări on-line. Beneficiind de aportul unui colectiv tânăr, dinamic, cu experienţă în domeniul turismului, agenţia s-a impus în scurt timp ca un partener de încredere atât pentru clienţii săi, cât şi pentru firmele de turism.

În dorinţa de a oferi clienţilor şi colaboratorilor noştri, servicii de cea mai bună calitate şi echilibrate din punct de vedere al bugetului, am realizat un parteneriat foarte bun cu propriu, vile, restaurante, transportatori şi agenţii de turism, atât din ţară, cât şi din străinătate, astfel încât putem organiza cu succes orice acţiune sau excursie al căror program este stabilit de clienţii noştri.

Documente agentie

Licenta Turism
Brevet Turism
CUI
Polita Asigurare
Polita Asigurare